formaciĆ³ de golbol

El CEEB promou el golbol amb una formaciĆ³ al CEM La Mar Bella

  • El CEEB aposta per l’esport inclusiu oferint una formaciĆ³ de golbol al CEM La Mar Bella
  • Aquest curs, el Consell CatalĆ  de l’Esport repartirĆ  material de golbol als consells esportius de Catalunya


Aquest dimecres, 18 de setembre, el CEEB ha organitzat una formaciĆ³ de golbol a les instalĀ·lacions del CEM La Mar Bella, orientada a altre consells esportius de Catalunya. L’objectiu de lā€™activitat ha estat donar a conĆØixer aquest esport inclusiu, compartint lā€™experiĆØncia del I Campionat Inclusiu de Golbol Escolar, una prova pilot realitzada pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona juntament amb el Centre de Recursos Educatius ONCE de Barcelona, el 14 de juny de 2023, amb la colĀ·laboraciĆ³ de la FederaciĆ³ Catalana dā€™Esports per a Cecs, l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i la UCEC.

El golbol Ć©s un esport dā€™equip dissenyat especialment per a persones cegues o amb discapacitat visual, on es juga amb una pilota que porta cascavells a lā€™interior i amb lĆ­nies tĆ ctils al camp, a mĆ©s dā€™un antifaƧ visiĆ³ zero per tots els jugadors i jugadores. Consisteix a llanƧar la pilota rodant per terra amb la mĆ , en direcciĆ³ al camp contrari per a marcar un gol a la porteria de lā€™oponent, de manera similar al futbol.

Aquest curs, el Consell CatalĆ  de lā€™Esport repartirĆ  material de golbol entre els diferents consells esportius, promovent aixĆ­ la prĆ ctica dā€™aquest esport dins del PCEE (Pla CatalĆ  dā€™Esport a lā€™Escola), amb lā€™objectiu de facilitar i fomentar l’activitat fisicoesportiva a tots els infants de Catalunya. ƞ

MĆ©s informaciĆ³