Padrins i Padrines

Xavier "Pasqui" Pascual Fuertes

Barcelona, 1968. Entrenador del primer equip d'handbol del FC Barcelona des del febrer del 2009. Format a l'Escola Voramar de Barcelona, dins també del CEEB, i al Barça, com a jugador professional ha estat porter del FC Barcelona, Teucro, Ademar, Guadalajara, Galdar, Chapela i Academia Octavio. Com a entrenador és campió d'Europa, del Mundial de Clubs, a més de diverses Lligues Asobal i Copes del Rei. Un referent com a jugador i especialment com a entrenador. Ha sabut transmetre als seus equips bona part dels principis que han dirigit la seva vida, marcada per algun ensurt de salut, que ha superat plenament. Principis que coincideixen plenament amb els valors propis d’El Consell: treball, constància, compromís, amor per l'esport, etc. És padrí del Comitè d'handbol del CEEB des de l'any 2012.

Tancar el desplegable Llegeix més
Maria Vasco

Barcelona, 1975. La Maria Vasco és, avui en dia, la primera i única esportista espanyola medalla olímpica en l'àmbit de l'atletisme. Concretament, va ser medalla de bronze a Sidney (2000) en la disciplina dels 20 km marxa. Es va retirar al final de l'any 2013 i presenta un currículum espectacular. Va començar fent marxa als 10 anys a Viladecans i, durant tota la seva carrera, ha assolit èxits en tots els nivells. Una persona tenaç, dinàmica, treballadora i amb capacitat per generar empaties, és tot un referent per als joves atletes del CEEB. És la nostra padrina des de l'abril de 2014.

Tancar el desplegable Llegeix més
Alberto borregan
Alberto Borregan

Barcelona, 1977. L’Alberto Borregan ha estat escollit diverses vegades millor jugador del món. Presenta un dels millors currículums possibles com a esportista (64 títols entre el FC Barcelona i la selecció espanyola). Capità del Barça i del combinat estatal, ell ha estat el primer jugador d'hoquei del Barça que ha vist com es retirava la seva samarreta al Palau. Va deixar la pràctica de l'hoquei el maig del 2013. És padrí del Comitè d'hoquei del CEEB des de l'any 2013.

Tancar el desplegable Llegeix més
Maria Segura

Barcelona, 1992. Una de les més fermes promeses del voleibol català i, per extensió, del vòlei estatal. Juga al Barcelona i tots els tècnics coincideixen a valorar que, per les seves facultats i capacitats, està cridada a ser un referent en el seu àmbit esportiu. Juga també a la selecció i va ser escollida padrina del CEEB pel seu caràcter i pels valors que transmet en la pràctica de la seva activitat.

Tancar el desplegable Llegeix més
Sergio Lozano

Alcalá de Henares, 1988. En Sergio Lozano és conegut en el món del futbol sala com "el búfalo" per les característiques de potència del seu joc i per la seva entrega i treball. Juga, des de l'any 2012, a la secció de futbol sala del FC Barcelona, on ha assolit els seus millors resultats esportius. Campió de la UEFA Futsal 2012 i 2014, campió d'Europa amb la selecció espanyola absoluta, a més de diferents títols estatals amb el Barça i amb el seu anterior club, el Caja Segovia. És padrí del CEEB des de final del 2013 perquè ell, com pocs, transmet els valors de treball i empenta als nostres joves esportistes.

Tancar el desplegable Llegeix més
Miguel Illescas

Barcelona, 1965. Miguel Illescas és, possiblement, el millor jugador d'escacs espanyol de tota la història. A la llista de la FIDE 1996 va aconseguir sumar 2.605 punts Elo. Des del 1986 és gran Mestre Internacional. Va formar part, entre altres anècdotes, de l'equip que va programar Deep Blue, el primer ordinador que va derrotar el campió del món d'escacs Garri Kasparov. Actualment té una escola de formació d'escacs des de la qual treballa en la promoció d'aquest esport a nivell de base. Padrí del Comitè d'escacs del CEEB des de novembre de 2013.

Tancar el desplegable Llegeix més
Javier Marquez

Barcelona, 1986. En Javi Márquez és el padrí del Comitè de futbol del CEEB i té l'honor de ser, cronològicament, el primer padrí que va tenir el CEEB, ja l'any 2012. Migcampista de creació que ha jugat a la UDE Gramenet i al RCD Espanyol, on va debutar a la primera divisió. Després, ha jugat amb el Mallorca i amb l'Elx. Les lesions l'han perseguit durant bona part de la seva trajectòria professional, però això no ha estat obstacle, tot el contrari, per al nostre padrí: un exemple de sacrifici i treball no mancat de qualitat.

Tancar el desplegable Llegeix més
Javi Rodriguez

Santa Coloma de Gramenet, 1974. Va ser escollit el millor jugador del món en l'àmbit del futbol sala l'any 2005. Davanter de treball i força, al Playas de Castellón i al FC Barcelona. En tots dos casos en va ser capità. Ha estat el jugador de futbol sala amb més internacionalitats absolutes (171). Quatre lligues, un Campionat d'Europa, un Mundial absolut, etc. Una trajectòria i un referent mediàtic per a tothom. Padrí del CEEB des de l'any 2013.

Tancar el desplegable Llegeix més
Pierre Oriola Garriga

Tàrrega, 1992. Un dels jugadors més destacats en l'entorn estatal de bàsquet. Amb una dilatada trajectòria a diferents equips ACB (Bàsquet Manresa, CB Sevilla, València Bàsquet i, finalment FC Barcelona). A l'equip blaugrana n'és un dels puntals i gran ídol de l'afició, gràcies al seu compromís amb l'equip i la seva capacitat de lideratge. Una persona de 208 cm d'humanitat, de caràcter i estima per l'esport en l'ampli concepte de la paraula. Padrí del CEEB des de finals del 2018.

Tancar el desplegable Llegeix més
Erika Villaecija Garcia

Barcelona, 1984. Una de les millors nedadores espanyoles de tots els temps, és la padrina del Comitè de natació del CEEB des de final de l'any 2013. L'Erika ha estat una esportista que, amb la seva experiència, ha anat adaptant les seves participacions internacionals (esquitxada amb ors a Mundials i Europeus), a les seves principals virtuts: resistència, força mental, sacrifici i esperit de superació. L'Erika ha estat vinculada amb el CEEB des dels seus inicis. Va començar a nedar dins del marc de la nostra entitat amb la seva escola d'Horta. El CEEB s'omple d'orgull de tenir-la com a padrina per la seva personalitat i accessibilitat, al marge de la seva gran categoria com a esportista.

Tancar el desplegable Llegeix més
Berta Velasco Casals

Barcelona, 1987. Jugadora catalana de futbol sala. Va debutar a la selecció catalana amb 16 anys i va participar amb la selecció absoluta espanyola en els partits de preparació per al Mundial. Actualment, juga la seva 8a temporada en el Futbol Sala Gironella, el club que l’ha vist créixer des de la temporada 2005-2006 a Divisió d’Honor. També va estar fixada per Femesala Elche i Orvina Pamplona. Destaquen la seva capacitat de lluita i entrega. Velasco és padrina del Comitè de futbol sala del CEEB des del mes de maig de 2014.

Tancar el desplegable Llegeix més
Gema Sevillano Ordoñez

L'Hospitalet. 1972 - 2019. La Gema és per als joves d'El Consell tot un referent per la seva capacitat de treball, el seu esforç i la seva constància. Va ser una de les millors atletes paralímpiques del país. La seva discapacitat visual no va aconseguir aturar-la. Al contrari, la va estimular i obligar a formar un caràcter de superació encomiable i que va tenir com a recompensa diferents títols en l'àmbit internacional en els Jocs Paralímpics. Va ser campiona d'Espanya de Triatló, disciplina en la qual es va especialitzar després de fer carrera en la natació, amb diferents places finals als Jocs Paralímpics dels darrers anys.

Tancar el desplegable Llegeix més
Jessica Vall

Barcelona, 1988. Una nedadora de referència dins l'àrea d'esports individuals de la casa i una nova aposta vers la igualtat de gènere. Va guanyar l’or als Jocs del Mediterrani de Mersin (Turquía 2013) en la mateixa modalitat en la qual s’ha especialitzat: la braça. També ha destacat en competicions com el Campionat del Món de natació, celebrat a Barcelona el 2013. Padrina del CEEB a partir del gener de 2020.

Tancar el desplegable Llegeix més