Salt de llargada

Torna el Tast Atlètic CEEB amb Mundo Deportivo!

  • El CEEB i Mundo Deportivo organitzen tres jornades de “Tast Atlètic” per apropar i donar a conèixer l’atletisme a les escoles de Barcelona.
  • 900 alumnes de primària podran tastar les diferents modalitats de l’atletisme al CEM La Mar Bella.

Aquest octubre, el CEEB i Mundo Deportivo organitzen una nova edició del Tast Atlètic, on 900 nens i nenes d’educació primària podran conèixer i gaudir de l’atletisme. Les jornades es faran al CEM La Mar Bella els dies 8, 16 i 24 d’octubre, de 10.00 h a 12.00 h.

Els i les participants tastaran disciplines com el salt de llargada, el llançament de pes, tanques, relleus, velocitat i activitats de diversitat sensorial. Ho faran mitjançant activitats repartides en estacions, dinamitzades per personal tècnic d’atletisme i amb la col·laboració de l’Escola Lexia Sport CIATE.

Aquesta activitat servirà també per incentivar la participació dels nens i nenes en la 101a edició de la cursa Allianz Jean Bouin Mundo Deportivo, que arribarà a Barcelona el diumenge 1 de desembre i on, aquest any, el CEEB tornarà a formar-hi part. El Cros de Sants – Montjuïc s’incorporarà a les curses escolars de la Jean Bouin, i el resultat comptabilitzarà com un cros més a la Challenge de Cros Escolar de Barcelona 24-25.

Comencem la temporada atlètica! Þ

Més informació