Equip d'hoquei celebrant l'inici del partit

Comença una nova temporada esportiva escolar a Barcelona

  • El CEEB ja ha encetat la temporada 2024-2025 de competició regular d’esports d’equip
  • Els dies 18 i 19 d’octubre va començar la 1a Fase de la Lliga CEEB de bàsquet, futbol 5, futbol 7, handbol, hoquei i vòlei.

Ja hem iniciat la temporada 2024-2025 de les lligues regulars del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona! El divendres 18 d’octubre, va encetar la competició d’esports d’equip del CEEB, omplint una temporada més les escoles i instal·lacions esportives de la ciutat amb el millor esport escolar.

En aquesta 1a Fase de la Lliga CEEB, la competició comptarà amb prop de 23.000 llicències, 16.000 masculines i 7.000 femenines, i un total de 1920 equips. Cal destacar la pujada de participació en la modalitat d’handbol després d’algunes temporades de recessió, i el gran creixement del voleibol, esport que ha batut el seu rècord històric de participació amb 426 equips inscrits.

Fins al desembre, es disputarà la 1a Fase de les lligues de bàsquet, futbol 5, futbol 7, handbol, hoquei i vòlei. Una vegada finalitzada, tindrà lloc la 2a Fase que es desenvoluparà a partir del 2n trimestre escolar, i posteriorment les grans Fases Finals i Cloendes, coincidint amb el final de curs escolar. Podeu consultar el calendari, resultats i molta més informació a l’app d’El Consell.

Comença l’espectacle dels Jocs Esportius Escolars (JEEB)! Þ

Més informació