La Tutora de Joc del CEEB Patricia Gislene, als JJOO de París!

  • La Patricia Gislene fa més de 10 anys que és tutora de joc de voleibol del CEEB i actualment és també entrenadora de l’equip Sagrat Cor Sarrià prebenjamí mixt.
  • La podrem veure als Jocs Olímpics de París 2024 com a membre de l’equip de cronometratge i puntuació de la competició de vòlei platja

Aquest estiu, París acull els Jocs Olímpics 2024, l’esdeveniment esportiu més important a escala internacional. Des del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, ens enorgulleix anunciar que la Tutora de Joc i entrenadora de voleibol Patricia Gislene en forma part!

La Patricia Gislene, originària del Brasil, no va poder participar en l’organització dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro de l’any 2016, així que es va proposar fer-ho en alguna de les següents edicions dels jocs. Dos cicles olímpics després, ha complert el seu objectiu: forma part de la competició de vòlei platja dels Jocs Olímpics de París 2024.

Ho ha aconseguit gràcies al seu gran treball i implicació en el món del vòlei, ja que, en els darrers anys, ha entrat a formar part tant del circuit europeu com del circuit internacional de la disciplina esportiva de vòlei platja. Ha participat en competicions com l’EuroBeachVolley2021 i l’EuroBeachVolley2023, celebrats a Viena i organitzats per la CEV (Confederació Europea de Voleibol), i en els XII Campionat Mundial de Vòlei Platja d’Hamburg i XIII Campionat Mundial de Vòlei Platja de Roma, organitzats per la FIVB (Federació Internacional de Voleibol). Tot i el seu impressionant currículum en l’àmbit mundial, la Patricia també està molt involucrada en l’esport nacional en les disciplines de voleibol i vòlei platja, exercint com a àrbitra en la federació espanyola (RFEVB) i en la federació catalana (FCVB), i formant part de la segona.

Aquesta experiència en l’elit esportiva la combina amb l’esport base barceloní, i és que fa més de 10 anys que també és Tutora de Joc del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. A més, actualment és entrenadora de l’equip Sagrat Cor Sarrià de voleibol de la categoria prebenjamí mixt, campió del Campionat de Barcelona 2023-24 del CEEB.

A partir del dia 25 de juliol i fins al 8 d’agost, la podem veure com a operadora de marcador digital a París, formant part de l’equip de cronometratge i puntuació i encarregant-se de supervisar els temps i els resultats dels partits, entre altres funcions. Des del CEEB, celebrem que hagi complert el seu remarcable propòsit i estarem atents i atentes al seu paper en la competició de vòlei platja.

Enhorabona, Patricia! Þ