Menuts i menudets jugant a bàsquet

Comencen les trobades esportives per als més petits de la casa!

  • Aquest diumenge, 3 de desembre, el CEM La Mar Bella acollirà la 1a Trobada d’Escoles Esportives
  • Al llarg del curs, se celebren 3 trobades dirigides a esportistes que no tenen edat suficient per competir a les lligues regulars del CEEB

Els i les esportistes més joves del CEEB es reuniran aquest diumenge al CEM La Mar Bella per a celebrar la 1a Trobada d’Escoles Esportives de la temporada. Nens i nens de 6 i 7 anys podran iniciar-se en les disciplines de futbol 5 i bàsquet, en una jornada matinal que servirà de tast formatiu per experimentar, aprendre i gaudir d’aquests esports.

Al llarg del curs s’organitzen tres trobades dirigides a “menuts i menudets”, nenes i nens nascuts els anys 2016 i 2017 que no tenen edat suficient per participar en les competicions regulars del CEEB. En aquestes jornades, infants de diferents escoles i equips juguen entre ells de manera lúdica, sense classificació ni resultats.

Els dies 18 de febrer i 27 d’abril de 2024 tindrem la 2a i la 3a trobada, sempre al CEM la Mar Bella en horari de matí. De moment, us esperem aquest diumenge a la 1a Trobada d’Escoles Esportives!

Més informació