Guardons Copa CEEB

Compte enrere per les últimes Fases Finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo 2024!

  • Aquest dissabte 10 i diumenge 11 de febrer, al CEM La Mar Bella, es disputaran les semifinals i finals de “la Copa”
  • Les categories cadet i juvenil jugaran els seus partits decisius en les disciplines esportives de bàsquet, futbol 5, futbol 7 i voleibol

Per fi arriba el tram final de la Copa CEEB 2024! Una competició paral·lela a les lligues regulars del CEEB, on els equips campions de cada modalitat i categoria obtenen el gran premi de classificar-se per les Finals Nacionals de la UCEC.

Les Fases Finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo són un dels esdeveniments més importants per la nostra entitat, i en aquesta edició hem batut rècord de participació en la competició, amb un total de 240 equips en les diferents modalitats i categories! A més, volem destacar especialment la participació de 16 equips en la modalitat de futbol 7.

Després de les finals benjamines, alevines i infantils els passats 13 i 14 de gener, aquest cap de setmana jugaran els partits decisius els equips cadets i juvenils. Per consultar tota l’actualitat i els resultats minut a minut de les finals, et pots descarregar l’APP del CEEB a través d’APP Store o Google Play. També es podrà fer el seguiment de tot l’esdeveniment a través de la cobertura a les nostres xarxes socials.

No t’ho perdis! Þ

Més informació