Coneixes la Lliga Absoluta del CEEB?

  • La Lliga Absoluta respon a la necessitat, de cada cop més entitats, d’oferir una competició per a esportistes majors de 30 anys

  • Actualment, els equips de la Lliga Absoluta del CEEB es troben disputant la segona fase regular de la competició, lluitant per arribar a les Fases Finals 2023!

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va proposar, a l’inici del curs 2022-23, la creació d’una nova competició: la Lliga Absoluta. Les entitats esportives sol·liciten, cada vegada més, la inscripció de participants majors de 30 anys a la competició escolar – on el reglament, a priori, no ho permet.

És per això que va néixer la Lliga Absoluta, amb l’objectiu de respondre a les necessitats de tots aquells i aquelles esportistes majors de 30 anys que volen seguir participant en competicions esportives. El model de la nova competició segueix el mateix patró que els campionats escolars habituals, amb dues fases de grups i les fases finals a Barcelona.

Aquest curs hem comptat amb la participació d’uns 15 equips, de les modalitats de futbol 5, bàsquet i voleibol. De moment juguen a la Lliga Jove del CEEB, amb el propòsit de créixer i tenir una lliga pròpia. Les inscripcions del curs 2023-24 s’obren al setembre, i es podran tramitar a través de l’aplicatiu del CEEB Playoff.

Us animeu a participar? Þ

Més informació