Dissabte 26 de març, cursa d’orientació i entrada lliure al Parc del Tibidabo

  • Per a tots els participants, atraccions i funicular d’accés són gratuïts

  • Recordeu que les places per inscriure’s a la cursa són limitades

El Circuit Barcelona Orientació torna a un dels espais més emblemàtics de la ciutat! Dissabte 26 de març, el CEEB celebra una cursa d’orientació al Parc d’Atraccions del Tibidabo. Aquesta vegada, les inscripcions són limitades i la data límit per tramitar-les a través de la web del CEEB és divendres 18 de març o fins a finalitzar les places disponibles.

Com a novetat, tots els nens, nenes, joves i adults que participin en la cursa del Tibidabo gaudiran d’una entrada gratuïta al parc que podran consumir el mateix dissabte. Pel que fa als acompanyants que no participin, disposaran d’un preu reduït. A més a més, el desplaçament fins al recinte del Tibidabo també serà de franc per als corredors i corredores participants. La “cuca de llum” -aquest és el nom del ja conegut funicular del parc- evitarà a les famílies agafar el cotxe. D’aquesta manera, CEEB i Tibidabo proposen una jornada d’orientació més sostenible.

Recordeu que aquesta cursa és possible gràcies a l’acord de col·laboració que, recentment, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va signar amb el Parc d’Atraccions del Tibidabo per fomentar la pràctica esportiva amb valors i de qualitat orientada a esportistes de qualsevol edat i nivell.  Þ

Butlletí informatiu