El Circuit Escolar de Bàdminton arriba a Barcelona!

  • El dissabte 2 de març, es va celebrar la 5a Fase del Circuit Escolar de Bàdminton, al CEM La Mar Bella
  • Aquesta temporada, s’ha iniciat un conveni entre el CEEB i el CEVO que permet que els i les jugadores de bàdminton puguin participar en les fases d’ambdós consells esportius

El passat dissabte, es va disputar la 5a Fase del Circuit Escolar de Bàdminton. Aquesta competició consisteix en un format lliga dividit en set jornades, quatre d’elles puntuables pel rànquing CEEB. Aquesta temporada, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i el Consell Esportiu del Vallès Oriental han iniciat un conveni que permet que els i les jugadores de bàdminton puguin participar en les fases d’ambdós consells esportius.

La 5a Fase, celebrada el dissabte 2 de març, va ser la primera d’aquest curs que va tenir lloc a Barcelona. El CEM La Mar Bella va ser la seu de l’esdeveniment, i ho serà també en el cas de 6a Fase i la 7a Fase, els dies 7 d’abril i 11 de maig. Les anteriors fases han tingut lloc al Vallès Oriental: a la Garriga i les Franqueses del Vallès.

Les jornades se celebren en horari de matí, i acullen a participants de totes les categories escolars. A cada fase, tots els jugadors i jugadores puntuen en funció de la classificació obtinguda, establint un rànquing que es tancarà a la Fase Final, el dia 11 de maig, a partir de la suma de les 4 fases puntuables.

Molta sort a tots i a totes! Þ

Més informació