El Dansa Ara reunirà a milers d’alumnes de la ciutat al Palau Sant Jordi

  • El dimarts 28 de març, el Palau Sant Jordi es convertirà en una gran pista de ball gràcies al projecte “Esport i Dansa Ara 2023. Joan Serra”

  • La jornada acollirà a més de 9000 alumnes de segon de primària, procedents de diferents escoles de Barcelona

Torna el gran esdeveniment del Dansa Ara, la festa que culminarà tot un camí d’aprenentatge rítmic, expressiu i artístic al voltant de la dansa contemporània i del break dance, la dansa esportiva que ha esdevingut recentment disciplina olímpica. La ballada final reunirà a més de 9000 nens i nenes de diferents escoles de Barcelona que, entre les 9.30 i les 13.30 h. del dimarts 28 de març, ompliran el Palau Sant Jordi convertint-lo en una exorbitant pista de ball.

Durant mesos, els i les alumnes han treballat diversos estils culturals de la música i la dansa, experimentant amb el moviment corporal i creant coreografies pròpies. L’activitat ha estat impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, amb la gestió de Programes Municipals del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.

Recordem que la jornada, dividida en dos torns, estarà oberta al públic amb la prèvia compra d’entrada. A més, l’esdeveniment es podrà seguir de manera online mitjançant una retransmissió en directe. Queda molt poc per poder veure el resultat de tota la feina feta! Þ

Programa Dansa Ara 2023. Joan Serra

Més informació – Públic i famílies