El Parc del Tibidabo i el CEEB signen un nou acord de col·laboració

  • El conveni promou l’esport amb valors entre els nens, nenes i joves

  • Dissabte 26 de març, celebrem l’orientació al Parc d’atraccions del Tibidabo

El Parc d’Atraccions Tibidabo i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) han signat avui un conveni de col·laboració amb la finalitat de fomentar la pràctica esportiva, amb valors i de qualitat, orientada a nens, nenes, joves i adults.

Han signat l’acord Albert Batlle, President del Parc, Regidor del Districte i Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona; Rosa Ortiz, Directora General del Parc, i Joan Villacampa, Vicepresident Institucional del CEEB, a la seu del Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Aquest nou acord de col·laboració permetrà als esportistes del CEEB gaudir d’un entorn lúdic i sostenible a través d’una cursa d’orientació. La jornada, que forma part del Circuit Barcelona Orientació del CEEB, se celebra dissabte, 26 de març, al parc d’atraccions de la ciutat. Els corredors i corredores participants hauran de trobar fites amagades dins el Parc amb l’ajuda d’un mapa. La cursa està orientada a totes les edats i nivells. Pròximament, donarem més informació sobre el circuit i les inscripcions.  Þ

Parc d’atraccions Tibidabo

Curses d’orientació CEEB