El primer cros de la temporada del CEEB aplega 501 nens, nenes i joves

La temporada de cros del CEEB va començar diumenge, 21 de novembre, al CEM La Mar Bella i al Parc del Poblenou. La 18a edició del Cros de Sant Martí va aplegar un total de 501 participants de totes les edats i categories escolars. Una jornada desenvolupada amb el suport del Club Atletisme Canaletes, el Districte de Sant Martí i els col·laboradors habituals de la Challenge. Pel que fa als corredors i corredores van iniciar -acompanyats de pares, mares i familiars- el nou curs de la Challenge de Cros durant tot el matí. D’altra banda, els primers classificats i classificades van guanyar una medalla i es va repartir un lot d’obsequis a cada participant.

El CEEB va tornar a posar en pràctica el xip magnètic per a les sortides i arribades dels corredors i corredores. Un mecanisme que permet marcar amb exactitud el moment en què arrenquen a córrer i en què arriben a la meta. A més a més, el village va brillar amb la participació d’Aigües de Barcelona i el nucli del ritme de la festa, gràcies a DJ Plastic, entre d’altres col·laboradors.

La jornada va comptar amb la intervenció del Vicepresident Institucional del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, Joan Villacampa, el Conseller d’Esports del Districte de Sant Martí, Joan Pujol, el Gerent d’Aigües de Barcelona, Bernat Rovira, el Director dels JEEC i el CEEB, Dani Vila, i la vocal de la Junta Directiva de l’entitat, Yolanda Españó.

El pròxim cros de la temporada se celebra a Sants-Montjuïc el diumenge 19 de desembre. Pròximament donarem més informació!  Þ

Fotògraf: Alex Rodríguez.