Partit de vòlei femení

En marxa la 2a Fase d’Esports d’Equip!

  • Reprenem les lligues escolars del CEEB d’esports d’equip, amb una 2a Fase que arriba amb rècords de participació
  • Un total de 2013 equips competiran en les modalitats esportives de bàsquet, futbol 5, futbol 7, hoquei patins, hoquei sala, handbol i voleibol

Comença la 2a Fase de les lligues d’esports d’equip del CEEB! El passat cap de setmana, es van jugar els primers partits d’aquesta segona etapa de la competició, en la qual s’han batut rècords de participació.

Un total de 2013 equips de les modalitats esportives de bàsquet, futbol 5, futbol 7, hoquei patins, hoquei sala, handbol i voleibol formaran part de la 2a Fase d’Esports d’Equip, un 7% més que l’any passat.

Cal destacar els 439 equips que competiran en la modalitat de voleibol, una xifra que estableix el rècord absolut en la competició del CEEB d’aquest esport. També hi ha hagut un creixement notable a futbol 5, amb 925 equips que baten el rècord dels últims 5 anys, i destacant particularment l’augment de participació femenina, que actualment compta amb equips des de benjamí fins a Lliga Jove.

Gràcies a tothom que ho fa possible, als més de 550 tutors i tutores de joc, a tot l’equip tècnic, als familiars i, especialment, als esportistes. Molta sort a tots i a totes, comença la 2a Fase! Þ

Més informació