Finalitza el Circuit Barcelona Orientació 22/23 amb la cursa del Turó del Carmel

• El passat dissabte, 6 de maig, es va celebrar la 6a i última cursa del Circuit Barcelona Orientació 22/23

• La cursa del Turó del Carmel i Güell Nord va tancar la 25a temporada d’orientació del CEEB

El dissabte 6 de maig, vam celebrar la 6a cursa d’orientació del Circuit Barcelona Orientació: la cursa del Turó del Carmel i Güell Nord. Una vegada més, participants de totes les edats es van reunir per gaudir d’un matí d’exercici físic i mental. Amb aquesta darrera jornada d’orientació, vam tancar la temporada 22-23, i és per això que, en finalitzar, també es va efectuar l’entrega de guardons. Es va premiar als 3 millors classificats i classificades de cada categoria, fent la mitja dels resultats de totes les curses.

Aquest curs, les curses d’orientació han celebrat el seu 25è aniversari, reunint fins a més de 420 participants en la jornada més multitudinària de la temporada. Completat el Circuit Barcelona Orientació 22/23, el CEEB ha realitzat un total de 121 competicions i 65 mapes en aquest quart de segle.

Tot i que de moment guardem les brúixoles i els mapes, ens acomiadem de la temporada amb un molt bon sabor de boca. Moltes gràcies per acompanyar-nos un any més, ens retrobarem d’aquí a pocs mesos per continuar celebrant més jornades atlètiques en el Circuit Barcelona Orientació 23-24! Þ