Finalitza la Copa CEEB Mundo Deportivo 2023

  • Les fases finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo 2023, disputades el passat cap de setmana, posen fi a aquesta edició de la competició

  • El CEM La Mar Bella va acollir, durant les jornades de finals, un total 1000 esportistes i al voltant de 3000 assistents

Ha arribat el moment de tancar la Copa CEEB Mundo Deportivo 2023, una competició que va iniciar l’octubre de 2022 i que ha celebrat les seves últimes finals el darrer cap de setmana. Al llarg d’aquests mesos, més de 2000 participants de 200 equips de Barcelona han passat per les pistes d’una de les competicions més emblemàtiques del CEEB.

Tot i que les finals de cadet i juvenil es van disputar al gener, el dissabte 18 i el diumenge 19 de febrer ha estat el torn de les categories benjamí, aleví i infantil. L’última jornada de la competició es va retransmetre per streaming al canal de YouTube @ElConsell, on més de 2300 espectadors van poder seguir l’esdeveniment en directe. Si et vas perdre algun partit o vols tornar a viure l’experiència de les finals, ho pots fer aquí o al mateix canal @ElConsell, on trobaràs l’enregistrament del directe.

Un cop finalitzades les jornades culminants de la Copa CEEB Mundo Deportivo 2023, els equips campions de les modalitats de futbol 5, futbol 7, bàsquet, handbol i vòlei ja tenen el pas assegurat a les seves respectives finals de les lligues regulars de la UCEC. Moltes felicitats per la victòria i enhorabona a tots i totes les participants per haver arribat fins aquí.

Ens veiem a la pròxima edició de la Copa CEEB! Þ

Més informació