Final futbol 5 femení Copa CEEB 2024

Finalitzen les Fases Finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo 2024

  • Tanquem una Copa CEEB que ha batut rècords de participació, amb 240 equips en la competició
  • Aquest cap de setmana, s’han disputat les intenses semifinals i finals de les categories cadet i juvenil

La Copa CEEB 2024 ha arribat a la seva fi! Ho ha fet aquest cap de setmana, amb les darreres fases finals de les categories cadet i juvenil. Els equips més veterans de la competició s’han disputat, en dues enèrgiques jornades, els partits decisius de futbol 5, bàsquet i voleibol al CEM La Mar Bella, i de futbol 7 al Camp Municipal de Futbol Poblenou – Agapito Fernández.

La Copa CEEB va començar el passat novembre amb la Fase Prèvia, i els equips van anar superant rondes fins a arribar al moment determinant de la competició. Després d’un primer cap de setmana de finals benjamines, alevines i infantils els dies 13 i 14 de gener, aquest cap de setmana s’han disputat les finals dels equips cadets i juvenils, que han culminat definitivament la Copa CEEB 2024. Els equips guanyadors de cada disciplina i categoria s’han emportat un gran i cobejat premi: la classificació directa per a les Finals Nacionals de la UCEC.

Tanquem una Copa CEEB que ha batut rècords de participació, amb 240 equips pertanyents a les modalitats esportives amb més volum a les lligues regulars del CEEB: futbol 5, futbol 7, bàsquet, handbol i voleibol.

Enhorabona a tots i a totes! Þ

Més informació