Inscripcions obertes per a la formació de personal tècnic esportiu

Tal com us vam informar el mes de desembre, Programes Municipals del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona vol fer arribar una proposta formativa orientada al personal tècnic esportiu.

Actualment, estem realitzant el curs d’esports col·lectius. Dins aquest bloc, oferim una formació d’hàbits saludables el dilluns, 31 de gener, de 16.00 a 17.30 h. Us convidem a totes i tots a participar! D’altra banda, volem recordar que, a finals de febrer, iniciarem els cursos d’esports individuals. Aquí teniu tota la informació.

Continguts i funcionament

Expliquem detalladament la ponència de l’acte “Fer Xarxa des de l’Esport” que es va celebrar al novembre al Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Trobareu tota la informació necessària detallada a través del següent enllaç.

Consulta el vídeo

Dates

L’inici de la formació d’esports individuals -més concretament, de les disciplines de judo, gimnàstica rítmica i gimnàstica artística- és el dissabte, 26 de febrer. Pel que fa a la data límit d’inscripcions: dimarts, 22 de febrer.

Destinataris

La formació està orientada al personal tècnic de judo, rítmica i artística. També acceptarem personal tècnic d’altres disciplines. Només cal que ho especifiquin al formulari d’inscripció.

Inscripcions

En cas que ja us hagueu inscrit, no cal que repetiu el formulari. La vostra inscripció ha sigut rebuda correctament.

Formulari d’inscripció

Demanem que feu arribar la formació sobre esports individuals a tot el personal tècnic que pugui estar interessat. Pel que fa al pla formatiu, s’adapta al 100% a la situació epidemiològica actual. Per a qualsevol consulta, podeu enviar un correu a nros@ceeb.catÞ