Escalfament gimnàstica

Càpsules Formatives de Gimnàstica Artística i Gimnàstica Rítmica

  • Obrim el període d’inscripció a les Càpsules Formatives de Gimnàstica Artística i de Gimnàstica Rítmica d’aquest estiu
  • Una formació de continguts tècnics específics, complementària al curs de personal tècnic o de personal auxiliar

Aquest estiu, el CEEB ofereix Càpsules Formatives de Gimnàstica Artística i de Gimnàstica Rítmica, per a tothom qui vulgui profunditzar la seva formació en aquests esports. Aquesta formació ofereix continguts tècnics específics per a cada disciplina i és complementària al curs de personal auxiliar tècnic o al curs de personal tècnic (MDP), reconeguda dins l’àmbit del CEEB.

La càpsula és presencial i consta d’una càrrega lectiva de 20 hores, que es realitzarà a les instal·lacions del CEM La Mar Bella. El període d’inscripció ja està obert, fins a cobrir totes les places disponibles o fins 3 dies abans de l’inici del curs. El cost total del curs és de 50€ i l’edat mínima requerida és de 16 anys.

Per a aquells amb llicència de formació, cal accedir a l’aplicació de llicències CEEB amb el vostre usuari per fer la inscripció a la càpsula. En cas de no tenir llicència de formació, s’ha de fer la inscripció i el pagament mitjançant el formulari d’inscripció.

Els horaris són els següents:

Per a més informació, consulteu aquí o poseu-vos en contacte amb formacio@ceeb.cat. Þ

Més informació