Equip celebrant premi de la lliga Esport Jove i Acció

Jornada esportiva i festiva per tancar la lliga d’Esport Jove i Acció 23-24

  • El passat dissabte, 25 de maig, vam celebrar el tancament de la lliga d’Esport Jove i Acció
  • La jornada va tenir lloc a la Pista Poliesportiva Municipal Montbau, on van assistir prop de 40 joves de diferents equips

El dissabte 25 de maig vam celebrar, a la Pista Poliesportiva Municipal Montbau, una jornada esportiva i festiva en què van participar prop de 40 joves, representant a 6 dels 8 equips que s’han disputat la lliga d’Esport Jove i Acció 23-24. Aquesta lliga té com a objectiu afavorir la inclusió de joves migrants en risc d’exclusió social a l’esport reglat, facilitant-los eines per a la vida mitjançant el Model ISSOK.

La jornada, pensada perquè els joves es divertissin, gaudissin i celebressin lluny de les tensions pròpies de la competició, va incloure concursos individuals de freestyle, punteria, doble penal i també un 3×3.

Arribat el moment, es va efectuar el lliurament de premis als campions de lliga, amb la presència del director del CEEB, Víctor Garcia. Per acabar la trobada, els joves van poder gaudir d’un pica-pica on tothom va portar alguna cosa per compartir.

Els equips guanyadors de la lliga 23-24 han estat:

  1. Superacció
  2. Mas Pins
  3. Sport2live – Equip guanyador del premi Semàfor de Valors

Amb aquest lliurament de guardons, finalitzem la lliga d’Esport Jove i Acció 23-24. Però encara no tanquem la temporada; el dissabte 13 de juliol, celebrarem el Torneig de Cloenda al CEM la Mar Bella, on els jugadors es tornaran a reunir en una darrera jornada de futbol 7.

Enhorabona als equips campions! Þ