Conjunt de gimnàstica rítmica

La Gimnàstica Rítmica es prepara per a un intens cap de setmana!

  • Aquest dissabte, 16 de març, comença la competició de gimnàstica rítmica per a conjunts i DTQ, amb la 1a Fase del Campionat Escolar
  • L’endemà, diumenge 17 de març, celebrarem la Trobada de Gimnàstica Rítmica, una jornada lúdica per a gimnastes d’iniciació

Comença la temporada de competició de conjunts i DTQ! El cap de setmana passat, vam tancar el Campionat Escolar Individual de Gimnàstica Rítmica amb la 3a Fase i Final i, una setmana després, ens preparem per viure dues noves jornades de rítmica al CEM La Mar Bella.

Aquesta temporada, la participació en grup ha crescut fins a un total de 800 gimnastes, components de 120 conjunts i 50 duos, trios i quartets. El dissabte, 16 de març, trepitjaran el tapís del pavelló de La Mar Bella al llarg de tot el dia, en una 1a Fase que ja pot ser clau per classificar-se per a la Final Nacional.

El diumenge, 17 de març, el CEM La Mar Bella es tornarà a omplir de gimnastes, però aquesta vegada en una jornada lúdica: la Trobada de Gimnàstica Rítmica! Les gimnastes d’iniciació podran lluir el treball fet durant el curs en un matí d’ambient festiu, amb l’objectiu de gaudir de la Gimnàstica Rítmica.

Prepareu-vos per sortir a pista! Þ

Més informació