La Mar Bella dona el tret de sortida de la Challenge amb un cros ben familiar

  • Una gran festa atlètica amb el suport del Districte de Sant Martí i el Club Canaletes

  • Recordeu que el pròxim cros d’aquesta temporada és el 18 de desembre a Montjuïc

La temporada de cros del CEEB ha començat amb força. El 19è Cros de Sant Martí es va celebrar diumenge 13 de novembre al CEM La Mar Bella i al Parc del Poblenou amb el suport del Districte de Sant Martí i el Club d’Atletisme Canaletes. Van gaudir de la jornada en horari de matí centenars d’atletes de totes les edats escolars acompanyats i acompanyades dels seus familiars.

Durant la cursa es van entregar medalles als primers i primeres classificats de cada categoria i una bossa amb obsequis per a tota la colla d’esportistes que van participar. Novament, la cursa es va desenvolupar sota els paràmetres de l’esport sostenible: punts d’hidratació d’Aigües de Barcelona amb gots i bidonets reutilitzables i cinta de marcatge compostable entre d’altres. D’altra banda, Dj Plastic va tornar a amenitzar musicalment la jornada en una celebració d’esport col·lectiu ideal per tancar la setmana!

Recordeu que la pròxima cursa de cros del CEEB és diumenge 18 de desembre al Parc de Les Fonts de Montjuïc i la data límit d’inscripció, dimarts 13.  Þ

Recull fotogràfic (TT Fotos: Sara Macchiavelli)