La primera Festa Suma’t del CEEB aplega més de 2000 persones

  • El CEM La Mar Bella va acollir una jornada plena d’esport, tallers, premis i obsequis

  • El CEEB va concentrar en un matí diferents activitats per tancar la temporada esportiva

Més de 2000 participants van gaudir de la primera Festa Suma’t, celebrada pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona el diumenge 29 de maig al CEM La Mar Bella!

La Suma’t -creada fa 5 anys per obrir la participació atlètica de famílies senceres- s’ha convertit en una gran festa poliesportiva plena de partidets d’esports d’equip, open voleibol, una cursa per a totes les edats i nivells, una trobada lúdica de gimnàstica artística i una zona lúdica plena d’activitats i tallers. També ha servit de plataforma per a l’entrega de guardons de la Challenge de Cros i la temporada de competició de gimnàstica artística.

Finalment, el CEEB vol agrair l’esforç de tots els agents implicats en la festa i la temporada esportiva i, molt especialment, als patrocinadors i col·laboradors: Wala, Aigües de Barcelona, Peras Rincón de Soto, Llet Nostra, Cavall Fort, Plátanos de Canarias, Parc del Tibidabo, Instituts Odontològics, així com el suport de Lexia Sport CIATE i Superacció en un esdeveniment que també ha comptat amb l’empenta de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.  Þ

Àlbum fotogràfic (TT Fotos, Sara Macchiavelli)

Resum audiovisual (Comunicació CEEB)