Mundo Deportivo i el CEEB col·laboraran amb la 100 Allianz Jean Bouin

  • Mundo Deportivo i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona han signat l’acord de col·laboració aquest dimecres, 21 de juny, a la redacció de Mundo Deportivo

  • Les dues entitats col·laboraran a l’Allianz Jean Bouin amb l’objectiu de promocionar l’atletisme i el cros entre els nens, nenes i joves en edat escolar

La 100a edició de l’Allianz Jean Bouin de Mundo Deportivo arribarà a Barcelona el 26 de novembre de 2023, una cursa única i emblemàtica de la que, aquest any, el CEEB també en formarà part.

Sergio Fernández, director de màrqueting de Mundo Deportivo, i Dani Vila, director dels Jocs Escolars del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, s’han reunit aquest dimecres per a renovar el seu conveni de col·laboració. Ho han fet en el marc de la 100 Allianz Jean Bouin, una oportunitat per les dues entitats per a promoure l’atletisme i el cros entre els i les esportistes en edat escolar.

El CEEB participarà fonamentalment en les curses escolars i a més inclourà aquesta consolidada prova atlètica com una cursa més a la Challenge de Cros Escolar de Barcelona 2023-24, incorporant el cros de Sants-Montjuïc a les carreres escolars de la Bouin el 26 de novembre.

A partir de setembre, comunicarem més informació per participar-hi. No us ho perdeu! Þ

Més informació