Mundo Deportivo, nou patrocinador oficial de les fases finals de la Copa CEEB!

  • Mundo Deportivo patrocinarà les fases finals de la Copa CEEB, la competició d’esport base més important de la ciutat de Barcelona.

  • Les finals es disputaran els caps de setmana del 14 i 15 de gener, i del 18 i 19 de febrer al Complex Esportiu Municipal de La Mar Bella.

El passat dimarts 27 de desembre, el director i CEO de Mundo Deportivo, Santi Nolla, i el vicepresident del CEEB, Joan Villacampa, van signar l’acord de patrocini de les fases finals de La Copa CEEB. Aquesta competició escolar compta amb la participació d’uns 2000 nens, nenes i joves en les modalitats de futbol 5, bàsquet, handbol i voleibol.

Les fases finals de la Copa CEEB de les categories cadet i juvenil se celebraran el cap de setmana del 14 i 15 de gener, mentre que les finals de les categories benjamí, aleví i infantil tindran lloc el cap de setmana del 18 i 19 de febrer, en tots els casos al pavelló del CEM La Mar Bella.

L’esdeveniment es retransmetrà en directe a través del nostre canal de Youtube i al web de Mundo Deportivo, on es podrà seguir la competició de manera online i descobrir així els equips guanyadors de cada modalitat i categoria, els quals obtindran com a gran premi la classificació automàtica per a les Finals Nacionals de la UCEC.

Us esperem a tots i a totes, feliç competició! Þ

Notícia Mundo Deportivo

Més informació Copa CEEB