Noies participant en una cursa d'orientació

Preparats i preparades per iniciar el Circuit Barcelona Orientació 23/24!

  • El dissabte 28 d’octubre celebrarem la 1a Cursa d’Orientació del curs al Parc de Diagonal Mar
  • El Circuit Barcelona Orientació 23/24 compta amb 6 curses a diferents espais de la ciutat

S’apropa la primera jornada d’orientació del curs! El Circuit Barcelona Orientació 23/24 donarà el tret de sortida el pròxim dissabte 28 d’octubre. La 1a Cursa d’Orientació del circuit tindrà lloc al Parc de Diagonal Mar a partir de les 10.00 h., i les inscripcions per a participar-hi romandran obertes fins al dimarts previ a la cursa, en aquest cas el dimarts 24 d’octubre.

La Cursa del Parc Diagonal Mar serà la primera de les 6 curses que conformen el Circuit Barcelona Orientació 23/24, que aquest curs incorporarà les següents jornades:

  1. Parc Diagonal Mar – 28 d’octubre
  2. Parc de Can Solei (Badalona) – 25 de novembre
  3. Barceloneta i Hotel Vela – 13 de gener
  4. Mercat de Santa Caterina – 3 de febrer
  5. Montjuïc i Cementiri – 20 d’abril
  6. Parc de l’Oreneta – 12 de maig

A més, el 16 de març celebrarem un dels esdeveniments més aclamats any rere any: la TibiCursa! La cursa del Parc d’Atraccions Tibidabo no puntuarà en el Circuit Barcelona Orientació, en ser de caràcter més aviat lúdic que competitiu, i acollirà a tots i totes les participants en una sola categoria.

Esperem que gaudiu molt de la nova temporada d’orientació, en la qual el CEEB compta amb el suport de l’Escola Catalana de Curses i el Club Esportiu Grions Orientació, així com amb la col·laboració de Cavall Fort i Tibidabo.

Recordeu que les curses d’orientació estan obertes a totes les edats i nivells, així que no ho dubtis i acompanya’ns en aquesta primera cursa! Þ

Inscripcions

Més informació