Curs formatiu tècnic esportiu

Profunditza la teva formació als cursos per a personal tècnic esportiu

  • El departament de Programes Municipals del CEEB ofereix formacions per al personal tècnic esportiu
  • Els tècnics i tècniques d’entitats homologades poden gaudir del curs de manera totalment subvencionada

Des del departament de Programes Municipals del CEEB, aquest desembre oferim formacions per al personal tècnic esportiu. Una formació totalment subvencionada per als tècnics i tècniques d’entitats homologades i que té com a objectiu aportar recursos per aconseguir entre tots i totes millorar la qualitat de l’oferta d’esport en edat escolar de la nostra ciutat.

Les disciplines de les quals s’ofereix formació són: futbol, bàsquet, vòlei, patinatge, multiesport, gimnàstica rítmica i natació, tot i que els tècnics i tècniques d’altres disciplines esportives també hi tenen accés. El curs planteja una formació híbrida, oferint sessions presencials i virtuals, i combinant sessions teòriques amb sessions pràctiques, en un total de 10 h. formatives. Amb la realització d’aquest curs, podeu comptar amb convalidacions a l’itinerari formatiu del CEEB que permet inscriure’s al ROPEC.

Consulta més informació als enllaços inferiors i, per a més dubtes, podeu contactar amb nosaltres a formacio@esportaldiabcn.cat. Þ

Inscripció

Horaris

Convalidacions REQ – CEEB