Recomanacions

Logo Sport Film Festival
Sport Film Festival

Cada any, la ciutat de Barcelona esdevé l’epicentre del cinema esportiu. El Barcelona Sport Film Festival acull bona part de les darreres propostes audiovisuals -ja es tracti de ficció, documental o una barreja dels dos- relacionades amb l’àmbit esportiu. Cada any, també, el CEEB hi és present amb sessions particulars per als nostres alumnes!

Tancar el desplegable Llegeix més
Logo Connecta't a l'Autisme
Aprenem per l'Autisme Conecta't al Blau

Amb l’objectiu de trencar els mites generats sobre l’autisme, l’Associació Aprenem organitza un esdeveniment que tindrà lloc en diferents punts del Litoral barceloní. El CEM La Mar Bella, col·laborador de la celebració des de ja fa uns quants anys, ofereix la pista d’atletisme per acollir una sèrie de jocs cooperatius i motrius. La diversió i la solidaritat estan garantitzades!

Tancar el desplegable Llegeix més
Logo Magic Line Sant Joan de Déu
Magic Line Sant Joan de Déu
La caminada Magic Line Sant Joan de Déu de Barcelona acull cada any més de 10.000 persones en una jornada solidària orientada a recaptar fons per ajudar a gent en situació de vulnerabilitat. A més a més, aquest esdeveniment permet als equips inscrits fixar-se un repte econòmic i organitzar activitats de caràcter social per aconseguir-lo. Els esportistes participants poden escollir un recorregut de 10, 15, 20, 30 o 40 km en diferents espais de la Ciutat Comtal. Durant la cursa, es contempla un descans i, finalment, una festa de cloenda.
Tancar el desplegable Llegeix més
Logo Festa fitnes
Festa del Fitnes
La Festa del Fitnes és una celebració orientada a tots i totes les esportistes. Un grup de tècnics pauta una coreografia adaptada i assessorada per l’Institut Guttmann davant de centenars de persones de totes les edats i categories esportives. El CEM La Mar Bella col·labora amb aquest gran esdeveniment barceloní. La inscripció és gratuïta!
Tancar el desplegable Llegeix més
Logo la boqueria
La Boqueria
El Mercat de Sant Josep, conegut popularment com La Boqueria, és un mercat municipal que es troba al costat de La Rambla de Barcelona, al districte de Ciutat Vella. És un dels grans reclams de la ciutat, on es pot comprar tota mena de productes alimentaris. Menjar fresc i de qualitat, perfecte per a la salut dels nens, nenes i joves en edat escolar. Una aposta per la dieta equilibrada i la bona orientació gastronòmica que és matèria essencial de cara a una pràctica esportiva eficient. Durant els darrers anys, el CEEB s'ha acostat a diferents parades de La Boqueria per ampliar el coneixement gastronòmic de famílies i esportistes en edat de creixement.
Tancar el desplegable Llegeix més
Logo Campus La Mar Bella
Campus La Mar Bella
El CEM La Mar Bella organitza durant els dies de Setmana Santa una sèrie de jornades de tecnificació esportiva de disciplines com el bàdminton, el trampolí i el triatló, orientades a nens, nenes i joves per iniciar-los en matèria de bàsquet o millorar els seus coneixements.
Tancar el desplegable Llegeix més
Logo Mundo Deportivo Jean Bouin
Jean Bouin
El CEEB és membre col•laborador de la degana de les curses urbanes de Catalunya: la Jean Bouin. Tot un clàssic dins del calendari esportiu nacional que se celebra al voltant de la muntanya de Montjuïc i que inclou curses per a totes les categories. Una gran festa escolar i atlètica que et recomanem.
Tancar el desplegable Llegeix més
Logo Instituts Odontologics
Instituts Odontològics
La comunitat que integra el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona disposa d'un programa especial de salut bucodental gràcies a Instituts Odontològics de Barcelona. La col·laboració amb aquesta entitat de referència en matèria odontològica permet diferents descomptes. L'usuari o usuària que ho desitgi, pot acollir-se a aquests preus especials en funció del tractament que necessiti. Per gaudir dels descomptes cal demanar cita prèvia clicant l'enllaç següent.
Tancar el desplegable Llegeix més
Logotip Viladair
Viladair
Aeroservice Viladair és una escola de vol que ofereix tours en Avioneta a Viladamat (Girona) i els seus voltants. Gràcies a l'acord entre el CEEB i aquesta entitat, la gran família del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona pot beneficiar-se d'un nou servei aeronàutic de qualitat. Viladair permet realitzar vols amb ultralleuger per visitar Empúries i les illes Medes des de 300 metres d'altura. D'aquesta manera, el CEEB trenca els tòpics sobre l'elitisme que hi ha dins el sector de l'aviació per apropar aquesta pràctica fascinant a nens, nenes, joves i famílies.
Tancar el desplegable Llegeix més