Nens i nenes corrent el II Cros de Sarrià

Recta final de la Challenge de Cros Escolar de Barcelona 23/24

  • El passat diumenge, 5 de maig, vam celebrar el II Cros de Sarrià – Sant Gervasi al Parc del Castell de l’Oreneta
  • Aquest diumenge, 12 de maig, tindrà lloc l’última jornada de competició de la Challenge de Cros Escolar de Barcelona: el XIII Cros de Sant Andreu

Els i les joves atletes del CEEB estan vivint intensament aquestes darreres setmanes del curs, en les quals ja ens trobem en la recta final de la XVIII Challenge de Cros Escolar de Barcelona.

El passat diumenge, 5 de maig, el Parc del Castell de l’Oreneta va ser l’escenari que va acollir la segona edició del Cros de Sarrià – Sant Gervasi. El CEEB va organitzar la jornada conjuntament amb el districte de Sarrià – Sant Gervasi i amb la col·laboració del Club Esportiu Universitari, així com amb l’acompanyament dels nostres patrocinadors habituals: Peras Rincón del Soto, Aigües de Barcelona, Llet Nostra i Cavall Fort. Després d’haver posposat la jornada a causa de les males prediccions meteorològiques de la data inicial, vam poder gaudir d’un gran matí esportiu amb molt bon ambient. Pots consultar les fotografies de la jornada a l’àlbum que trobaràs al nostre Facebook o a l’enllaç inferior.

Si et vas perdre la jornada o et vas quedar amb ganes de més, no et preocupis! Aquest diumenge, podràs córrer un nou cros: el XIII Cros de Sant Andreu. Les curses es localitzaran al Parc Fluvial del Besòs, amb el punt de trobada a l’alçada del Pont del Molinet. En aquesta ocasió, comptarem amb el districte de Sant Andreu, l’Associació Esportiva Bon Pastor i el Barcelona Atletisme Club en l’organització de l’esdeveniment, que preveu acollir a centenars de nens, nenes i joves d’entre 3 i 17 anys.

El calendari de la Challenge de Cros Escolar de Barcelona 23/24 està arribant a la seva fi… Així que molts ànims en aquesta última competició i us esperem a tots i a totes per celebrar la cloenda de la challenge, el dissabte 1 de juny, a la Festa Suma’t 2024! Þ

Recull fotogràfic – TTFotos (Sara Macchiavelli)

Inscripcions

Més informació