Partit de furbol5 de la Copa CEEB

S’apropen les Fases Finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo 2024

  • Les Fases Finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo se celebraran els dies 13 i 14 de gener i 10 i 11 de febrer de 2024
  • La Copa CEEB va iniciar la Fase Prèvia el passat novembre, i a inicis de 2024 el CEM La Mar Bella acollirà les intenses finals de la competició

El CEEB obrirà el 2024 celebrant les Fases Finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo, els dies 13 i 14 de gener per a les categories benjamí, aleví i infantil, i els dies 10 i 11 de febrer per a les categories cadet i juvenil. El CEM La Mar Bella acollirà aquests dos caps de setmanes d’intensos partits, on els equips campions de cada modalitat i categoria obtindran el gran premi de classificar-se per les Finals Nacionals de la UCEC.

La Copa CEEB va iniciar la Fase Prèvia el passat novembre i, des de llavors, jugadors i jugadores de bàsquet, handbol, futbol 5, futbol 7 i vòlei han jugat partits en format eliminatòria amb l’objectiu de classificar-se per les finals.

En aquesta edició de les Fases Finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo, comptarem amb la col·laboració d’Ametller Origen i Peras Rincón del Soto, així com amb el suport de Mundo Deportivo i Betevé com a mitjans oficials de la competició.

Aprofiteu les vacances de Nadal per agafar energia, perquè començarem l’any amb molta força! Þ

Més informació