Mapa d'orientació

Últim dia per inscriure’s a la 5a Cursa d’Orientació: Montjuïc i Cementiri!

  • Avui, divendres 26, d’abril, finalitza el termini per inscriure’s a la 5a cursa del Circuit Barcelona Orientació
  • La Cursa de Montjuïc i Cementiri se celebrarà el pròxim dimecres 1 de maig, i incorporarà dues curses en una sola jornada

El dimecres 1 de maig, celebrem la 5a Cursa del Circuit Barcelona Orientació! Aquesta vegada ens desplaçarem a Montjuïc, en una jornada organitzada conjuntament amb la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya i que oferirà una cursa de matí i una cursa de tarda.

Començarem al matí amb la primera cursa, al Parc Laribal i al Teatre Grec de Barcelona a la Muntanya de Montjuïc. Es farà en un horari aproximat d’11.00 h. a 14.00 h. i serà puntuable pel Circuit Barcelona Orientació del CEEB, però alhora serà la cursa classificatòria del Campionat de Catalunya Esprint.

La segona cursa es farà a la tarda, al Cementiri de Montjuïc, a partir de les 18.00 h. un cop el cementiri hagi tancat les portes als visitants. Aquesta serà la Final del Campionat Esprint de Catalunya, on també podran participar fora de competició tots aquells que no s’han classificat, així com els i les esportistes del CEEB.

Aquesta inèdita jornada d’orientació és una gran oportunitat per córrer al costat dels federats i viure una competició d’alt nivell, així que no ho dubteu: animeu-vos a participar en una doble jornada d’orientació! Þ

Butlletí

Inscripció

Més informació