Cursa d'orientació al Parc d'Atraccions Tibidabo

Últims dies per inscriure’s a la TibiCursa!

  • Aquest dissabte, arriba l’esperada cursa d’orientació del Parc d’atraccions Tibidabo: la TibiCursa!
  • Els i les participants disposaran d’una entrada gratuïta per a gaudir del Parc d’atraccions Tibidabo un cop acabada la cursa

S’apropa una de les grans diades de la temporada d’orientació! El dissabte 16 de març, el Parc d’atraccions Tibidabo acollirà la TibiCursa, una cursa d’orientació en format lúdic a través de l’emblemàtic parc de Barcelona. Una vegada finalitzada, tots i totes les participants disposaran d’una entrada gratuïta per a gaudir del Parc d’atraccions Tibidabo, vàlida pel mateix dissabte 16 de març de 2024. A més, també tindran accés gratuït a la Cuca de Llum, el funicular del Tibidabo, que també podran utilitzar amb un 50% de descompte els i les acompanyants.

Aquesta cursa no pertany al Circuit Barcelona Orientació, és per això que la inscripció es fa de manera independent i no hi ha premis ni classificació. Hem allargat el període d’inscripció fins al dijous 14 de març, així que aprofita els darrers dies per apuntar-te abans que s’exhaureixin les places!

Si és la primera vegada que participes en un esdeveniment del CEEB aquesta temporada, recorda actualitzar les dades obligatòries al teu perfil de Playoff. A més, tingues en compte que per inscriure’s en una sola jornada no cal abonar llicència, només el cost de la cursa (6 €). Per a més informació, pots contactar amb el Departament d’Esports Individuals mitjançant el correu electrònic esportindividual@ceeb.cat o orientacio@ceeb.cat.

Us esperem a tots i a totes en aquesta esportiva i màgica diada! Þ

Inscripció

Més informació