1ª Jornada de voleibol platja

Foto2platja

Una nova edició de voleibol platja va aterrar sobre el tram de sorra ubicat davant del CEM La Mar Bella. El dia 28 de maig a la platja de La Mar Bella va acollir la 1ª jornada.

La jornada va estar dividida en sis pistes de joc, 155 participants repartits en 29 equips de diferents entitats del CEEB varen gaudir d’un agradable dia de sol, aigua i sobretot, de voleibol platja.

La competició es va jugar de 9:30 del matí fins les 15h, varen participar equips de la categoria Aleví fins la categoria Lliga jove. Com a novetat, molts coordinadors i monitors dels propis equips participants, varen disfrutar de la seva pròpia competició d’adults.

Els participants varen rebre el seu pac d’aigües i en finalitzar la jornada un obsequi per a cada participant.

Volem destacar la gran col·laboració de les entitats pel bon funcionament de la competició i recollida de la brossa a la platja, conjuntament amb un gran ambient entre equips.

La propera jornada els espera el dia 11 de juny de 9:30 a 15h, les inscripcions estan obertes fins el dilluns 19h, qualsevol dubte o aclariment contacteu amb esportsplatja@elconsell.cat