Centenars d’escolars practiquen còrfbol i pilota basca en horari lectiu

El departament de Programes Municipals del CEEB celebra durant el mes de febrer, conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona, un seguit d’activitats de Còrfbol i Pilota Basca.

D’una banda, grups de 4t de primària i 1r de secundària, després de treballar la modalitat al seu respectiu centre docent, s’han desplaçat al CEM La Mar Bella per participar en una jornada d’habilitat i partits de còrfbol, guiada per tècnics i tècniques de la Federació de Korfbal. Durant els dies 23, 24 i 25 de febrer, ha assistit un total de 300 nens i nenes. Dividits en dos torns cada dia.

D’altra banda, l’alumnat de 5è i 6è de primària i de 1r i 4t de secundària ha assistit a diferents sessions de pilota basca. Se celebren durant aquest febrer, però també se celebraran a l’abril. Els espais que acullen aquestes sessions són el CEM Vall d’Hebrón i el CEM Bac de Roda. L’objectiu és practicar les diferents modalitats de pilota de mà, pala i frontenis en unes instal·lacions especialitzades on es posa en pràctica l’aprenentatge realitzat a l’escola amb el professorat. En total, participaran 18 grups de convivència de 9 centres educatius amb 450 participants distribuïts i distribuïdes en tres torns cada dia.  Þ