Arrenquem el curs 2023-2024 de l’esport escolar de Barcelona!

  • El CEEB reinicia la marxa per oferir un curs 2023-2024 ple d’esport i activitats

  • Esportistes de totes les modalitats, prepareu-vos per començar la temporada!

Esperem que durant l’estiu tothom hagi carregat les piles, perquè aquesta temporada tornem amb empenta i amb una oferta d’allò més extensa. Donem la benvinguda a totes les Entitats del CEEB a aquest nou curs 2023-2024 i us informem d’alguns aspectes necessaris per a l’inici de curs.

  • La inscripció d’equips per la 1a Fase de la Competició d’Esports d’Equip està actualment oberta i finalitza el pròxim dijous 5 d’octubre.
  • La inscripció d’equips a la Copa CEEB 2024 s’obrirà el pròxim 11 d’octubre i finalitzarà el 13 de novembre. Aquesta competició dona accés a les finals nacionals i territorials del nostre país.
  • Recordeu que aquest curs continuarem oferint la competició per a participants majors de 30 anys, a la categoria Sènior-Absoluta. També oferirem competició a totes  les categories masculines i femenines de futbol 7, inclosa la lliga de menuts/des i menudets/es.

En aquest document podreu trobar les dades més importants d’aquest curs. Pròximament actualitzarem el llibre del CEEB i anunciarem més informació sobre el programa esportiu 2023-2024.

Recordeu que per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres al correu competicio@ceeb.cat o al telèfon 93 511 21 13.

Us desitgem un molt bon inici de curs a tots i a totes! Þ