Cursa cros de Ciutat Vella

Arriba el XVI Cros de Ciutat Vella: el cinquè repte de cros escolar de la challenge

  • El diumenge 3 de març, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona celebra el XVI Cros de Ciutat Vella
  • El Moll de la Fusta serà la seu del cinquè repte atlètic de la Challenge de Cros Escolar de Barcelona 23/24

El diumenge 3 de març, el CEEB celebra una nova jornada de cros! Es tracta de la 16a edició del Cros de Ciutat Vella, un repte atlètic que es desenvoluparà al Moll de la Fusta. Nens i nenes de totes les categories escolars – entre 3 i 17 anys – participaran al llarg del matí seguint l’horari habitual: iniciant a les 10.00 h. amb les curses dels esportistes més veterans i finalitzant a les 13.30 h. amb els més petits i petites.

El CEEB comptarà, en aquesta jornada, amb la col·laboració del districte de Ciutat Vella i de l’Associació Esportiva Ciutat Vella. A més, novament, el CEEB apostarà per la sostenibilitat juntament amb Aigües de Barcelona, que disposarà d’un punt d’hidratació. És important que els i les esportistes portin el seu bidó reutilitzable, per fer de la Challenge de Cros un esdeveniment més sostenible, reduint els residus i el malbaratament d’aigua.

Animem als participants a portar sempre el seu propi bidó en les pròximes jornades de cros i aconseguir, d’aquesta manera, cuidar el nostre planeta. Þ

Inscripcions

Més informació