Cursa de cros escolar Eixample

Matí esportiu i assolellat en el XIV Cros de l’Eixample

  • El Parc Joan Miró va acollir la quarta jornada de la Challenge de Cros Escolar de Barcelona 23/24
  • El XIV Cros de l’Eixample va oferir 14 curses per a les diferents categories, en un matí d’ambient immillorable

La Challenge de Cros Escolar de Barcelona continua amb molt bones sensacions! El passat diumenge, 18 de febrer, prop de 500 joves atletes del CEEB van reunir-se al Parc Joan Miró per a celebrar e XIV Cros de l’Eixample, en un matí on van destacar l’esport i el bon clima.

La quarta jornada de cros del curs va comptar amb la col·laboració del districte de l’Eixample i de l’Associació Esportiva l’Eixample, a més dels patrocinadors oficials de la challenge, que van proporcionar obsequis per tots els corredors i corredores. També ens va acompanyar TTFotos, realitzant un seguiment fotogràfic de la jornada que pots consultar al nostre perfil de Facebook.

Ja hem arribat a l’equador de la Challenge de Cros 23/24, però encara queda molt de camí! Aquest curs, el repte es compon de vuit curses competitives i una cursa amistosa de cloenda, que tenen lloc en diferents parcs de la ciutat de Barcelona. La pròxima data serà el 3 de març en el XVI Cros de Ciutat Vella, i les inscripcions romandran obertes fins al dimarts 27 de febrer. Guarda’t la data i no t’ho perdis! Þ

Més informació

Recull fotogràfic – TTFotos (Luis Rodríguez)