Grup de nedadores artístiques

Arriba la Trobada de Natació Artística del CEEB a les Piscines Bernat Picornell

  • La natació artística del CEEB es desplaçarà, aquest dissabte, a les Piscines Bernat Picornell per celebrar la jornada que tancarà la temporada d’aquesta disciplina esportiva
  • La Trobada de Natació Artística acollirà a centenars de nedadores que participaran per grups en un escenari immillorable

Aquest dissabte, 1 de juny, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona organitza una emocionant Trobada de Natació Artística a les Piscines Bernat Picornell. L’esdeveniment tindrà lloc durant tot el dia, amb quatre torns de participació.

La trobada és l’últim esdeveniment de natació artística de la temporada, una gran oportunitat de mostrar la feina feta durant tot el curs en un ambient festiu i estiuenc. Hi poden participar grups formats per entre 4 i 12 nedadors/es i de tots els nivells, tant iniciades en l’esport com principiants.

L’objectiu principal és incentivar la pràctica esportiva sense preocupar-se pels resultats ni les puntuacions, així com motivar els i les participants a continuar amb la natació artística, despertar l’interès per l’activitat física i fomentar l’esperit d’autosuperació personal i grupal que implica actuar davant d’un públic.

No us perdeu la jornada més festiva de la Natació Artística!Þ

Més informació