Noi skater

Última parada de la Lliga Skate BCN: La Mar Bella!

  • Aquest dissabte, 1 de juny, es disputa la darrera jornada de la Lliga Skate BCN
  • La 5a parada de la competició es localitzarà a l’skatepark de La Mar Bella, coincidint amb la Festa Suma’t 2024 del CEEB

La Lliga Skate BCN arriba al seu punt culminant! Demà, dissabte 1 de juny, celebrarem la jornada final a l’Skatepark La Mar Bella. Aquesta serà l’última de les 5 parades del calendari d’skate, que aquestes darreres setmanes s’ha desplaçat a diferents skateparks de la ciutat: les Corts, Canyelles / Roquetes, la Marina i Baró de Viver.

La modalitat de competició ha variat en funció de la localització, i aquesta vegada tocarà competir en modalitat “park”. Com sempre, es convocaran les categories Principiant (fins a 16 anys) i Open (fins a 25 anys). Aquesta vegada, però, tindrem novetats, i és que ja s’obtindrà la classificació general final, sumant les dues millors puntuacions de la modalitat “park” amb les dues puntuacions de la modalitat “street”.

A més, la jornada coincideix amb la Festa Suma’t 2024, la celebració de cloenda de la temporada esportiva escolar del CEEB, que tindrà lloc al CEM La Mar Bella el matí de dissabte. Us convidem a tots i a totes a, una vegada finalitzada la competició, venir a gaudir de les diferents activitats a la instal·lació que se situa a pocs metres de l’skatepark. Podeu trobar el cartell amb les activitats i horaris a l’enllaç inferior.

Agraïm a tots els col·laboradors i patrocinadors la seva participació en aquesta edició de la Lliga Skate BCN, i esperem tancar-la de la millor manera en aquesta jornada final a La Mar Bella. Molta sort a tots i a totes!!! Þ

Cartell Festa Suma’t

Més informació