A La Mar Bella, més de 400 escolars a la trobada de Barnanbol

Centenars d’infants de primària, en una jornada a favor de l’handbol base

El pavelló del CEM La Mar Bella ha celebrat un esdeveniment que totes i tots els esportistes d’handbol estaven impacients per protagonitzar. Es tracta de la jornada d’iniciació del Barnanbol, un programa per a la promoció de l’esport base a Barcelona creat conjuntament entre el FC Barcelona, el CEEB i l’Associació de Veterans d’Handbol blaugrana.

Dimecres, 24 d’octubre, durant tot el matí, més de 400 nens i nenes de 3r a 6è de primària van participar en una jornada dinàmica d’activitats rotatives amb un especialista del Barça a cada zona. Acompanyats del seu respectiu professorat, els escolars van tastar diferents àmbits de l’handbol com la coordinació i els llançaments, defensa i atac, passada i recepció. A més a més, es van celebrar partits ràpids durant tota la jornada. Una ocasió idònia per complementar les classes amb els coneixements i la qualitat de l’handbol base a càrrec del Barça.

Per a més informació sobre aquest innovador programa orientat a petits i joves, l’usuari pot contactar amb el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona a través del correu promocio@elconsell.cat.