Canvi de data: el 5 de novembre, primera jornada del Barnambol

A causa de la mala previsió meteorològica, el CEEB ha decidit aplaçar la primera jornada del Barnambol. Dimarts, 5 de novembre, el CEM La Mar Bella acollirà la trobada inicial d’escoles de Barcelona. El pavelló i la pista d’atletisme del complex acolliran activitats orientades a escolars. CEEB i Barça, coorganitzadors del Barnambol, comptaran amb la participació de centenars de nens, nenes i joves de 1r a 6è de primària. Un equip de tècnics especialitzats dinamitzarà cadascuna de les activitats de tast celebrades al matí. D’aquesta manera, petits i joves tindran una primera visió de conjunt de la part tècnica i pràctica de l’handbol de la mà de professionals de primera referència.

Novament, un cop celebrada aquesta primera jornada, els i les alumnes seguiran la línia traçada durant la temporada anterior. Treballaran l’handbol com a unitat didàctica de forma continuada. A més a més, comptaran amb el reforç dels mateixos tècnics blaugrana de la trobada a La Mar Bella. Finalment, una jornada de portes obertes al Palau Blaugrana posarà fi al Barnambol amb una gran festa al costat del primer equip.

Per inscriure’s o demanar més informació, l’escola interessada ha de reservar plaça enviant un mail a promocio@elconsell.cat.  Þ