L’Espai Francesca Bonnemaison acull la 18a dels Compta fins a 3

L’Espai Francesca Bonnemaison va acollir la 18a edició dels Premis Compta fins a 3. Coorganitzada pel CEEB i l’Ajuntament de Barcelona, la gala va reconèixer la gran tasca esportiva realitzada per clubs, escoles, instituts, entitats i administracions durant el curs 2018-2019.

L’acte va comptar amb la presència i intervenció de personalitats del món de l’esport com el President d’El Consell, Jaume Mora; la Comissionada d’Esports de l’Ajuntament, Marta Carranza; i el Gerent de Serveis d’Esports de la Diputació de Barcelona, Jordi Cavero, entre d’altres.

Van pujar a l’escenari a recollir guardó diferents equips i esportistes per la seva tasca amb valors. Com és el cas del grup Asperger del CE Olímpic Mar Bella, que es va endur el Premi Josep Sardà en honor a qui fou Secretari General del CEEB, i l’Associació Superacció, que va alçar un dels premis a candidatures no derivades del Semàfor de Valors del CEEB. I pel que fa al premi institucional, atorgat per la Diputació de Barcelona, va recollir guardó el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà, José Manuel Parrado, pel programa Escola Esportiva Social.  φ

Recull fotos