Dia rodó al Parc d’Atraccions Tibidabo amb la 5a Cursa d’Orientació

• El passat dissabte, 25 de març, vam celebrar la Cursa d’Orientació del Parc d’Atraccions Tibidabo

• En finalitzar, els corredors i corredores van obtenir l’entrada gratuïta al parc d’atraccions per tancar la jornada en gran

El Parc d’Atraccions del Tibidabo va acollir, el dissabte 25 de març, la cursa d’orientació més esperada del CEEB. La cinquena convocatòria del Circuit Barcelona Orientació no va deixar indiferent a ningú, ja que l’entorn i el clima van fer que centenars de participants gaudissin d’una diada màgica.

La Cursa d’Orientació del Parc d’Atraccions Tibidabo va donar el tret de sortida a les 9.00 h., i, al llarg del matí, esportistes de totes les edats van participar en els diferents circuits amb menor o major recorregut en funció de cada categoria. Les fites estaven repartides per tot el parc, fins i tot a l’exterior en el cas dels recorreguts més llargs, i les escales, tanques, murs i rampes van ser alguns dels elements que van afegir intensitat a la cursa.

A més, en acabar el circuit, corredors i corredores van poder gaudir d’una entrada gratuïta al Parc d’Atraccions Tibidabo pel mateix dissabte 25. Aquesta va ser una clara motivació per als centenars d’inscrits, que ja havien esgotat les més de 600 places un mes abans de la celebració de la cursa.  La següent cita del Circuit Barcelona Orientació és el 6 de maig a la cursa del Turó del Carmel i Güell Nord, on també efectuarem l’entrega de guardons. No t’ho perdis! Þ