Aquest abril, torna la Lliga Skate BCN!

  • La Lliga Skate BCN 2023 està composta per 5 jornades, que se celebraran durant els mesos d’abril i maig a diferents localitzacions de Barcelona

  • Aquest cap de setmana arriba la primera parada de la competició, el dissabte dia 1, a l’skatepark de Baró de Viver

Un any més, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona organitza, juntament amb la Fundació de l’Esport i l’Educació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, la Lliga Skate BCN. S’apropa el bon temps i amb ell les ganes de tornar a gaudir de l’esport a l’aire lliure, i així ho faran els i les nostres skaters durant les cinc jornades de la lliga d’skate.

El dissabte dia 1 d’abril tenim la primera competició, que obrirà la lliga a l’skatepark de Baró de Viver. Les altres jornades se celebraran el 22 d’abril a l’skatepark de les Corts, el 29 d’abril a l’skatepark de Canyelles – Roquetes, el 6 de maig a l’skatepark de la Marina i el 20 de maig a l’skatepark de Mar Bella.

Aquest any, a més de Principiants, Open masculí i Open femení, s’afegeix una nova categoria d’Iniciació orientada a tots aquells nens i nenes amb poca experiència en un skatepark, que podran d’aquesta manera participar fora de competició.

La Lliga Skate BCN 2023 comptarà amb la col·laboració i patrocini de la Federació Catalana de Patinatge, Extreme Barcelona, Hydroponic, Skate Club BCN, Panorama Skateboarding Club, Skatia, Espai Jovecardí, Aymaboards, APC Franja Besòs, SDJ Baró de Viver i Trinitat Vella, APC Les Corts, APC Trinitat, Roquetes i Canyelles, Kasal Joves Roquetes i APC La Marina.

Les inscripcions romandran obertes fins al dijous previ a cada competició, així que demà finalitza el termini per a la primera. No ho dubtis i inscriu-te a totes les que vulguis! Þ

Inscripcions

Més informació