El CEEB presenta la sèrie “Joves i XXSS: Un impacte de doble sentit”

  • Des del CEEB, hem creat una sèrie de continguts adreçant el fenomen dels joves i les xarxes socials
  • Set capítols on es tracten diferents temàtiques en relació amb el nou agent que representen les xarxes socials en l’univers relacional dels més joves

Des del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, hem creat una sèrie de continguts adreçant un fenomen a l’ordre del dia i especialment present en les vides d’infants i adolescents: les xarxes socials. “Joves i XXSS: Un impacte de doble sentit” és un recull de set capítols on es tracten diferents temàtiques relacionades amb aquest nou agent que representen les xarxes socials en l’univers relacional dels més joves.

Com a entitat implicada en el procés formatiu dels nens, nenes i joves de la ciutat, el CEEB ofereix aquests recursos per tal de gestionar de manera més eficaç, responsable i empoderada el paper de les xarxes en la vida dels nostres fills i filles.

La sèrie vol oferir context, proposar pautes i plantejar recursos perquè tant menors com adults puguin reflexionar i actuar davant d’aquest fenomen comunicatiu. Ja pots consultar els set capítols al nostre canal de YouTube, i aviat els trobaràs també al nostre perfil d’Instagram:

Dona’ls-hi un cop d’ull! Þ

Joves i XXSS: Un impacte de doble sentit