Assemblea General Ordinària del CEEB 2024

L’Assemblea General Ordinària del CEEB destaca el creixement de la participació

  • El CEM La Mar Bella ha acollit l’Assemblea General Ordinària del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona
  • L’acte ha servit per fer balanç d’una temporada esportiva en què pràcticament s’ha assolit la paritat entre sexes

Ahir, 26 de juny de 2024, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona al CEM La Mar Bella. Durant l’assemblea, es van aprovar els comptes presentats i es va destacar el creixement del 3% en la participació general d’aquesta temporada, així com un increment significatiu de la participació femenina en diversos esports, remarcant una important pujada en la competició de futbol 5.

El president del CEEB, Jaume Mora, va presentar un informe en què es va ressaltar l’èxit del nou règim sancionador. Aquest sistema ofereix als menors d’edat la possibilitat de substituir les sancions de partits per un treball de reparació, mitjançant la mediació del nostre responsable, Andrés Barrientos, que aplica la teoria basada en la Cultura de la Pau.

L’assemblea també va servir per avaluar possibles reformes i propostes de reglament esportiu, organitzatiu, disciplinari i orgànic, amb la intenció de continuar avançant en els objectius de l’entitat.

Van presidir l’acte: Jaume Mora, president del CEEB, Jordi Gallardet, vicepresident esportiu, Enric Prats, secretari, i Jhamir Vargas, assessor de la junta en temes financer i legals. Þ