Cartell Estudi de la paritat entre sexes

El CEEB presenta l’estudi: “La paritat entre sexes en l’Esport en edat Escolar de Barcelona”

  • El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha realitzat un ampli estudi sobre la paritat entre sexes en l’esport en edat escolar de la ciutat
  • La presentació tindrà lloc el pròxim 22 de novembre, al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha realitzat un ampli estudi per descriure, avaluar i proposar plans d’actuació en relació amb “La paritat entre sexes en l’Esport en edat escolar de Barcelona”. L’estudi ha analitzat la població barcelonina d’entre 6 i 18 anys, recollint dades del CEEB, l’Institut Barcelona Esports i el departament d’Estadística i Difusió de Dades de l’Ajuntament de Barcelona.

L’acte de presentació tindrà lloc el dimecres 22 de novembre al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Sr. David Escudé, el president del CEEB, Sr. Jaume Mora, i l’apadrinament de l’esportista olímpica Jessica Vall, entre d’altres.

El CEEB té la voluntat de consolidar-se, no només com una entitat referent en l’organització d’activitat esportiva en edat escolar, sinó també i sobretot, en un agent d’anàlisi, proactiu i transformador al servei de la societat que l’envolta.

Fitxa tècnica