El CEEB signa un conveni amb el Grup Cooperatiu TEB

  • TEB és una entitat de referència a nivell nacional que vetlla per millorar les condicions vitals de les persones amb discapacitat intel·lectual

  • Victor Garcia i Artur Feijóo s’han reunit aquest matí per signar l’acord entre el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i el Grup Cooperatiu TEB

Víctor Garcia Borda – cap de projectes del CEEB – i Artur Feijóo López – sotsdirector de TEB – han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre les seves corresponents entitats.

El tancament d’aquest acord segueix la línia dels darrers convenis en els quals s’ha involucrat el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, el qual té la voluntat d’obrir relacions amb altres organismes de la ciutat amb els que compartim missions i valors per tal d’anar un pas més enllà.

El Grup Cooperatiu TEB treballa per aconseguir una vida inclusiva per a les persones amb discapacitat intel·lectual, i ho fa mitjançant la formació professional, la integració laboral i les pràctiques especialitzades, entre d’altres. Cada dia més de 600 persones són ateses en algun dels seus centres especials, entre els quals trobem també clubs esportius.

Celebrem aquest nou conveni que podrem veure plasmat en activitats concretes durant els pròxims mesos. Þ

Més informació