Matí de pluja i sol al tretzè Cros de l’Eixample

• El passat diumenge, es va celebrar a l’Eixample la 5a cursa de la Challenge de Cros del CEEB

• Malgrat alguns moments de pluja, esportistes de totes les edats van donar-ho tot a les curses

Al voltant de 400 participants van assistir, el diumenge 26 de febrer, al Cros de l’Eixample. Ni les previsions meteorològiques ni les estones de pluja van aturar als nostres corredors i corredores, que malgrat tot van realitzar el circuit de cros del Parc Joan Miró amb ganes i energia.

La jornada va finalitzar de manera molt especial, ja que tothom va poder gaudir de l’exhibició de zumba que ens havien preparat els monitors i monitores de l’AE l’Eixample, entitat col·laboradora juntament amb el districte de l’Eixample.

Podeu accedir a les fotografies de la jornada – fetes per la fotògrafa Sara Macchiavelli (TT Fotos) – a l’enllaç que trobareu a continuació. Us esperem al proper cros, que se celebrarà el 12 de març, per primera vegada, al Moll de la Fusta. No us ho perdeu! Þ