Gimnastes saltant al trampolí

El CEM La Mar Bella acull la 2a Fase per Equips de Trampolí

  • Aquest dissabte, 27 d’abril, el CEM La Mar Bella acollirà la 2a Fase per Equips de Trampolí del CEEB
  • Un centenar de participants es reuniran per competir en aquesta jornada, que tancarà el Campionat Escolar de Trampolí

El dissabte 27 d’abril, el CEM La Mar Bella es convertirà en l’escenari de la 2a Fase per Equips de Trampolí en una jornada de tarda. La competició comptarà amb la participació d’un centenar de joves gimnastes, que posaran en pràctica les seves habilitats en aquesta disciplina esportiva que combina acrobàcia i destresa en diversos aparells elàstics.

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha organitzat, al llarg del curs, un campionat format per 2 fases, una individual i una per equips, donant l’oportunitat als joves de participar i gaudir del trampolí en un entorn competitiu i divertit. La modalitat per equips consisteix en la formació de grups formats per entre 3 i 5 gimnastes de la mateixa categoria i entitat, sent computades les tres millors notes per la classificació final. A més, es permet la possibilitat de pujar una categoria immediatament superior per facilitar la formació d’equips.

Us esperem en aquesta emocionant jornada, en què els i les participants es posaran a prova en els aparells de trampolí, mini trampolí, doble minitrampolí i tumbling. Þ

Més informació